Aanbevelingen

Van diverse mensen heb ik mooie aanbevelingen gehad. Hieronder een paar:

 

Joost van Oosterhout, Manager Nationaal Voetbalmuseum Roosendaal

"Wendy heb ik in dienst genomen om mij te ondersteunen bij het opstarten van het Nationaal Voetbalmuseum de Voetbal Experience te Roosendaal. Haar taken waren het volledig in kaart in brengen van de inventaris van het museum, advies geven over de inrichting en meedenken over het strategische beleid. Ook was ze mede verantwoordelijk voor de opening, welke een groot succes was. Ik kan Wendy beschrijven als enorm betrokken, discreet, een groot inzetting-en doorzettingsvermogen en super enthousiast. Een aanwinst voor elk bedrijf !!"

 

Pieter-Bas Doornenbal, eigenaar Inbeeld fotografen

"In een groot aantal projecten heb ik mogen samenwerken met Wendy. Van eenvoudige tot zeer complexe. Bij voorbesprekingen komt zij altijd goed beslagen ten ijs, is duidelijk, zorgt dat zij weet waar ze over praat, zoekt op een zeer accurate manier dingen uit en communiceert op een heldere manier. Maar vooral weet zij de mensen in het plaatje te laten passen en toont interesse en respect voor alle disciplines. Kortom: niet alleen een zeer capabele projectleider maar ook een teambuilder, met oog voor mens en detail.."

 

Marcel Goossens, directeur/partner DST Experience Communicatie

"Wendy is een zeer betrokken medewerker met hart voor de zaak, de juiste arbeidsmoraal en gedrevenheid. Ze kan goed organiseren, coördineren en een andere kwaliteit is onderhandelen en inkopen. Ik heb meer dan 10 jaar met plezier met haar samengewerkt." 

 

Marie-Therese Thielen, projectleider DST Experience Communicatie

"Het is prettig samenwerken met Wendy. Ze is verantwoordelijk voor de coördinatie en organisatie van verschillende grote communicatieprojecten (ANWB, Bloomin'Holland, Floriade) en doet dat met veel enthousiasme en inzet. Ze is een harde werker, die gaat voor kwaliteit. Ook van de klanten krijgt ze complimenten wanneer alles weer top geregeld is. Bovendien is Wendy een leuke en gezellige collega."

 

Monique van Rooyen, eigenaar Movaro, proces|communicatie|advies

"Ik ken Wendy nu ruim vier jaar en ik heb als projectleider bij DST Experience Communicatie in vele projecten met haar samengewerkt. Wendy heeft een goed gevoel voor humor, is betrokken en kan goed de vertaling maken van strategie en concept naar briefing voor leveranciers. Doet er alles aan om de planning scherp in de gaten te houden. Vandaar dat ik blij ben dat ze onderdeel uitmaakte van mijn projectteam."

 

Peter Hansson, projectleider DST Experience Communicatie

"Ik heb Wendy meer dan tien jaar geleden aangenomen en daar nooit spijt van gehad! Ik heb al die jaren heel fijn met haar samengewerkt. In verschillende projecten, met verschillende opdrachtgevers en met verschillende soorten werkzaamheden. Ik waardeer haar om haar collegialliteit, nauwkeurigheid, deskundigheid op veel terreinen en niet te vergeten: gevoel voor humor. Ik zal haar missen als ze straks niet meer bij DST werkt!"